Description for Vegan Pesto:

The pesto is green, yes, but this is not enough to make it  vegan. The fact that traditionally contains Parmigiano Reggiano and Pecorino makes it  not edible to those who follow the dictates of veganism! Costa Ligure therefore always careful to the needs of all its customers, has created a recipe of vegan pesto … but went even further because our vegan pesto is also “allergens free” and thus appealing to a wide range of consumers.

 

Ingredients: extra virgin olive oil 66%, concentrated Genovese Dop basil 27%, pine nuts 4,6%, salt, garlic, wine vinegar. (acidity corrector: Citric ac. E330,  Lactic ac. E270).

share on

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi